Pagini

30 iulie, 2012

Andreea Antonescu nu se lasa scoasa din industria muzicala.


Rebranduita ca Miss Ventura, Andreea Antonescu nu se lasa scoasa din industria muzicala. Dupa încercarile ratate de comeback ea chiar n-a învatat mai nimic si persevereaza pe acelasi drum cu noul single “My Love”, ce a venit la pachet cu clipul.
Nu de alta, dar nu merita sa se zbata în halul asta. Nu cred ca face cele mai bune alegeri, daca ar fi sa ma întrebati pe mine.
Piesa nu se difrentiaza cu nimic de restul carutelor de piese ce sunt lansate zilnic pe youtube, ba chiar “miroase” puternic a … Deepside Deejays cred. Iar clipul e fix pe reteta deja devenita traditionala: ea, diva, se balaceste pe ici pe colo, mare, valuri nisip, yacht si un boy toy aruncat pe câteva cadre.
Pe bune? Pai clipurile “home made” ale Deliei sunt mult mai ok, macar tipa economiseste ceva bani, facându-le singurica. Nici la capitolul outfituri nu ma da pe spate. Nu prea le am cu moda, dar acel top “taiat” si sânii sugrumati parca nu mai sunt de actualitate.
Revenind la piesa: mi se pare mie ca unele cuvinte îi ies ciudat rau.
Celelalte tentative de comeback macar puteau fi folosite ca ringtone. As fi vrut sa ramâna pe stilul ala afisat aici. Acum s-a dus fix lânga restul cântacioaselor.
Nu stiu de ce, dar aveam asteptari mai mari de la Andreea Antonescu. Ei bine, ar fi trebuit sa ma astept la asta, doar a fost colega cu “Shake it like a bunny”- Andreea Balan, atâtia ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu