Pagini

19 iulie, 2012

Vedetele, surprinse pe plajă în ipostaze hot

Celebritatile sunt lipsite de inhibitii si îsi expun trupurile în costume de baie minuscule, cu toate ca sunt constiente ca atrag privirile curiosilor si blitzurile paparazzilor la fiecare miscare. Astfel apar fotografii „indecente" cu starurile în timpul vacantelor lor fabuloase de la malul marii.

De departe în topul clasamentului se afla Irina Shayk, care nu are motive pentru a-si ascunde trupul perfect. Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost surprinsa, la sfârsitul lunii martie, în Miami, Florida, în timp ce se relaxa alaturi de o prietena pe plaja.



Candice Swanepoel iubeste marea. Vedeta a fost fotografiata de foarte multe ori anul acesta pe diferite plaje alaturi de prieteni sau iubitul sau, Hermann Nicoli.





Scarlett Johansson nu se sfieste sa arate lumii întregi ca nu are un corp perfect. Desi nu a facut un secret din faptul ca îi place sa aiba forme voluptoase, actrita a exagerat putin în ultima vreme si pe lânga rotunjimile pline de feminitate si-a facut aparitia si celulita mai mult decât evidenta.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu